Nuff Head

13 Mac 2011

Pegawai Adun dalam parlimen Marang di tangkap berkhalwat

Di tangkap di tempat sunyi di dalam kereta di Kampung Alur Tuman, Pulau Kerengga.Paling mengejutkan apabila lelaki itu yang merupakan pegawai kepada seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) dalam Parlimen Marang, Terengganu.

Berdasarkan maklumat, anggota polis peronda yang melalui kawasan itu membuat pemeriksaan di lokasi kejadian kira-kira jam 1.30 pagi sebelum menahan seorang lelaki berusia 52 tahun bersama pasangannya berumur 34 tahun dalam kereta terbabit.

Pasangan itu kemudiannya dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) dan dibebaskan dengan jaminan sebelum dihadapkan ke Makahmah Rendah Syariah Marang.Difahamkan Hakim Syarie, Shamsudin Ngah terpaksa menangguhkan perbicaraan untuk rayuan dan keputusan dibuat pada hari bekerja.

Kedua-dua tertuduh terbabit akan didakwa mengikut Seksyen 31 (b) Enakmen Kesalahan Jenayah Syariah (takzir) Terengganu 2011 yang boleh didenda sehingga RM3,000 atau penjara dua tahun atau kedua-duanya.

Namun ketika diajukan soalan mengapa perbicaraan itu diadakan secara tertutup, beliau berkata, ia hanya prosedur biasa bagi membolehkan pihaknya menahan individu terbabit dalam masa lebih panjang.

Sehubungan itu, ADUN terbabit ketika dihubungi bagi mengesahkan status lelaki terbabit memberitahu, beliau belum dimaklumkan mengenai perkara itu dan menyerahkannya kepada pihak berkuasa untuk tindakan.

sumber sinar harian

Rumah kata pergi kubur kata mari pun masih nak buat perkara yang sememangnya haram.ooopppp tak bolah sebut kerna ki takda pengetahuan agama yang mendalam.Untuk pengetahuan DUN dalam Parlimen Marang, DUN Alur Limbat, DUN Bukit Payung, DUN Ru Rendang dan DUN Pengkalan Berangan.Tiga dari empat dun di kuasai oleh Pas.

3 ulasan:

  1. Itulah untungnya sebagai yang dikatakan oleh ramai orang, akhbar Harakahdaily banyak iklankan ubat power-makwer, huhuhu.. yang ado kak umah pulok mungkin doh tok laghak, jadi nyo keno lah cari tube-spare..

    BalasPadam
  2. ADUN TU DLM SENARAI MENUNGGU DOSA UTK DI BASUH, DI BILAS, DI RENDAM SEBELUM MENUJU KE SYURGA WALY SLIPAU! KEHKEHKEH

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...